Καρυάτιδες Επιπλωμένα Διαμερίσματα, Καρυά Τήνος

Σχετικά με εμάς

Το συγκρότημα Καρυάτιδες, βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Καρυά, 6,5 χιλιόμετρα από την χώρα, χτισμένο σε προνομιακή θέση με απεριόριστη θέα. Αποτελείται από τέσσερις ανεξάρτητες κατοικίες ικανές να φιλοξενήσουν από δύο έως και έξι άτομα. Τα υπέρθυρα, η πέτρα και η εναλλαγή του λευκού με το μπλέ δημιουργούν την ιδανική εικόνα για χαλάρωση και ηρεμία.

Η κάθε κατοικία διακοσμημένη προσεχτικά περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα – φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, καφετιέρα, βραστήρα και όλα τα απαραίτητα σκεύη), ξεχωριστά υπνοδωμάτια με διπλά ή μονά κρεβάτια. Επίσης υπάρχει ο χώρος του καθιστικού με τηλεόραση και DVD. Όλοι οι χώροι διαθέτουν κλιματισμό.

Κάθε κατοικία έχει επιπλωμένη βεράντα με θέα την θάλασσα και τα αντικρυνά νησιά. Οι κατοικίες είναι ιδανικές για καλοκαιρινές διακοπές επισκεπτόμενοι τις πολλές χρυσογάλαζες παραλίες του νησιού αλλά και για νησιώτικο Πάσχα με τη κατανυκτική ατμόσφαιρα της Τήνου και σε παραδοσιακό σπιτικό περιβάλλον στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του barbecue.

Ο πλήρης εξοπλισμός των κατοικιών και τα πετρόκτιστα τζάκια τις κάνουν κατάλληλες να κατοικηθούν όλο το χρόνο δίνοντας τη δυνατότητα για χειμερινές αποδράσεις και εξορμήσεις στα πανέμορφα γραφικά χωριά του νησιού απολαμβάνοντας τηνιακούς μεζέδες.