Karyatides Apartments Karya vill. Tinos isl.

Our Customers Say…

2015-09-11
Lida_D, (GR)
Υπέροχα δωμάτια – Φιλόξενοι άνθρωποι
+ “Επισκεφτήκαμε την Τήνο δύο άτομα κατά το διάστημα 9-15 Αυγούστου και η διαμονή μας στο Καρυάτιδες ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Αυτό που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις μας, ήταν οι οικοδεσπότες κα Σοφία και κος Βασίλης,άνθρωποι αυθεντικά φιλόξενοι και με μεράκι,οι οποίοι μας τράταραν για το καλοσώρισμα καφεδάκι, σπιτικό τσίπουρο και γλυκό, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής μας, ήταν πολύ εξυπηρετικοί σε ο,τι κι αν χρειαστήκαμε. Το δε δωμάτιό μας ήταν πολύ όμορφο,ευρύχωρο, πλήρως εξοπλισμένο, πεντακάθαρο, ενώ το μεγαλύτερο ατού του ήταν η υπέροχη θέα στη θάλασσα. Η διαμονή μας ήταν πολύ ευχάριστη και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!”

2015-08-25
Sophie, (FR)
Que du plaisir grace a nos hotes
+ “L accueil est vraiment au top . Des figues au petit dejeuner le matin du figuier du proprietaire. Pleins de conseils pour decouvrir l ile de Tinos Et bien manger. Un cadre splendide au calme.”

2015-08-25
Georgia, (GR)
Υπέροχη θέα, ησυχία και αυτονομία
+ “Το δωμάτιό μας ήταν ουσιαστικά ένα αυτόνομο, άνετο και ήσυχο στούντιο με δύο μεγάλες βεράντες και καταπληκτική θέα στα γύρω χωριά και στη θάλασσα. Ήταν εξοπλισμένο με ό,τι χρειαζόμασταν για την προετοιμασία όχι μόνο του πρωινού αλλά και ενός μεσημεριανού γεύματος. Το προσωπικό, ουσιαστικά οι ιδιοκτήτες, ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Η τοποθεσία είναι ελαφρώς απομονωμένη (σε κοντινή απόσταση υπάρχει μόνο μία ταβέρνα), αλλά αν διαθέτεις δικό σου μεταφορικό μέσο βρίσκεσαι σε δύο λεπτά σε έναν κεντρικό δρόμο του νησιού, που εξυπηρετεί για να κάνεις διαδρομές σε χωριά προς όλες τις κατευθύνσεις.”
– Το wifi ήταν αργό, καθώς όπως μάς εξήγησαν οι ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη γραμμή. Ελπίζω να επιλυθεί σύντομα, γιατί κατά τα άλλα οι Καρυάτιδες αποτελούν μια πολύ καλή και value for money επιλογή διαμονής στην Τήνο.

2015-08-13
Piotr, (GR)
+ “Cudowne położenie, spokoj, cisza. Bardzo przyjemnie gospodarze”
– Najbliższa taverna Karya – slaba

2015-08-10
Thanasis, (GR)
Άψογη αισθητική, εξυπηρέτηση, καθαριότητα και άνεση.
+ “Τα πάντα ήταν υπέροχα. Οι ιδιοκτήτες πάντα προθυμοι, ευγενικοί και εξυπηρετικοι,μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και γενικά,ήταν πάντα κοντά σε ό,τι χρειαζόμασταν. Πολύ προσεγμένα,μεγάλα και πεντακάθαρα δωμάτια με απίστευτη θέα και εύκολη πρόσβαση στη χώρα της Τήνου αλλά και στις παραλίες του νησιού. Θα επισκεφθούμε σίγουρα ξανά τις Καρυάτιδες. Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες διακοπών που είχαμε ποτέ.”

2015-08-06
Georgios, (RO)
Tranquility and beauty
+ “Location, owner and view”
– No wi-fi

2014-08-30
Marie, TULLINS (FR)
+ “L’accueil et la sympathie des propriétaires (figues excellentes, eau fraiche dans le frigo). On peut parler français. Les appartements sont super, le cadre est magnifique. Un excellente adresse pour rayonner sur Tinos.”
– Rien, tout était parfait.

2014-08-27
Αντώνης, Ν. Βουτζάς (GR)
Εκπληκτικό μέρος, φιλόξενοι άνθρωποι…
+ “Οι καρυάτιδες βρίσκονται σ ένα μικρό χωρίο (Καρυά) 10 λέπτά με το αυτοκίνητο από την χώρα. Τα δωμάτια- διαμερίσματα πού προσφέρουν είναι εκπληκτικά, με όμορφη θέα και όλες τις παροχές πού μπορέι να χρειαστείς. Οι ιδιοκτήτες του είναι υπέροχοι, ευγενέστατοι άνθρωποι πού έκανα τα πάντα για να καλύψουν τις ανάγκες μας. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.”